top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

הזיתים מוכנים.זיתים מחורצים כבושים פיקנטיים בניחוח תימין

הזיתים מוכנים

״״לאחר 10 ימי החלפת מים וחודש נוסף עם תבלנים בתאבון לנו״״

זיתים מחורצים כבושים פיקנטיים בניחוח תימין:

עכשיו תקופת המסיק רוצו למסוק(לקטוף)זיתים(יש גם בשווקים)

לקחת את הזיתים לשטוף טוב מאבק וליכלוך,

לקחת סכין חד לחרוץ שני חריצים לאורך משני צידי הזית,

(שיטה נוספת במקום לדפוק אותם),

להכניס לצנצנות למלא מים לסגור,

להחליף מים כל יום במשך 10 ימים לשטוף,

(בזמן ההשרייה נוצרות בועות וזה בסדר)

להכין משרה:על כל ליטר מים להמיס בפנים 75 גרם מלח,

להוסיף לתחתית הצנצנת שן שום חתוכה לטבעות טבעת לימון חתוכה לארבע ענף תימין מעט שבבי צילי יבש גרוס,

למלא חצי צנצנת זיתים להניח מעל כמו בתחתית(ללא הצילי),

למלא זיתים 1 ס״מ מתחת לסוף הצנצנת,

להניח מעל כמו בתחתית(ללא הצילי),

למלא את מי המשרה עד גובה הזיתים,

למלא עד סוף הצנצנת שמן זית לסגור להניח במקום מוצל חודש ובתאבון.

(טיפים באדיבות אפרת הנדלסמן)

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


113 צפיות0 תגובות

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page