הכי טעים וקריספי צ'יפס נפוח כמו במסעדות - שיר אמיר
5 כפות גדושות קמח
חצי כפית שמרים יבשים
רבע כפית מלח
כוס ח"פ חם מים
לערבב טוב עם מטרפה שלא יהיו גושים
להניח בצד
לפרוס במנדולינה דק דק תפוח אדמה להניח בקערת מים + כפית מלח לחצי שעה.
לשטוף לסנן ולנגב.
לטבול כל פרוסת תפוח אדמה בעיסת הקמח ולטגן בשמן עמוק.
בתיאבון
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדיל
פרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments