הכי פריכות וטעימות עוגיות אלפחורס מושלמות שנמסות בפה - נועם זיגדון
אלפחורס - עוגיות מעולות מהמטבח הארגנטינאי.
כוס מדידה אוניברסלית
כ-40 עוגיות תלוי בקוטר הקורצן
לבצק:
200 גרם חמאה רכה
¾ כוס אבקת סוכר
4 חלמונים L
⅓-1 כוסות קורנפלור
½-1 כוסות קמח לבן תופח
¼ כפית אבקת סודה לשתייה
למילוי:
ריבת חלב
לציפוי:
שבבי קוקוס
להקציף את החמאה האבקת סוכר והחלמונים כמה דקות עד שמתקבל ממרק קרמי
להוסיף את שאר המרכיבים
להכניס למקרר מינימום שעה
מרדדים את הבצק למלבן בעובי ½ ס"מ
קורצים עיגולים
אופים בתנור שחומם מראש על 160° 8-10 דקות
עד שהעוגיות מזהיבות מעט בקצוות
מצננים היטב
מכניסים את הריבית חלב לשקית זילוף
מזלפים כמות נדיבה על העוגיה
מניחים מעל עוד עוגיה וסוגרים לסנדוויץ
מהדקים מעט
מגלגלים בקוקוס
באהבה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ 💥
מכונה להכנת עוגיות מרוקאיות - המקורית והאיכותית מבית Konstar - מחיר בלעדי!!
להזמנות 💝👇🏼
🔝
מוזמנים להצטרף לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו 👇🏼
👩🏼🍳
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments