הכנה קלה לארוחה מטריפה חזה עוף מוקפץ עם פטריות פשוט וטעים - אילנה לוי
בסיר רחב ושטוח לטגן רצועות משני בצלים בשמן עד הזהבה יפה.
להוסיף חזה עוף חתוך לקוביות ולפזר בסיר באופן אחיד ולא לערבב כמה דקות כדי שהחזה עוף יצרב.
להמשיך כל הזמן על אש גבוהה.
להפוך ולערבב את קוביות העוף ולתת לו שוב להצרב מעט.
להוסיף פטריות טריות ורצועות גמבה.
לתבל בחצי כפית מלח, פלפל שחור גרוס, רבע כוס רוטב סויה ולערבב.
לבשל הכל עד שמעט מהנוזלים מצטמצמים, חצי שעה בערך.
בתאבון
********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
אין צורך להוסיף מים בשלב כלשהו?