המלפפונים מוכנים
״״לאחר שבוע עם תבלנים בתאבון לנו״״
מלפפונים כבושים ביתיים בטעם של פעם פיקנטי בסיגנון פולני משודרג עם נירית הקמה מבית סבתה אסתר טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1 ורבע ק״ג מלפפונים קטנים ודקים חייבים להיות טריים,
(לא מאריזות עטופות בנילון),
לשטוף ולנקות במים קרים,
להכין משרה:4 כוסות מים כוס ורבע חומץ 3 כפות מלח כף סוכר לערבב להמסת המלח והסוכר,
לקחת צרור נירית הקמה(גדל בר בשדות)12 שיני שום מקולפות חצויות 8 עלי דפנה ו12 זרעי פלפל אנגלי 2 פלפלים פלפל אדום חריף קצוץ לטבעות,
לעקר צנצנת 2 וחצי ליטר עם מים רותחים,
להניח בתחתית הצנצנת צרור נירית הקמה 6 שיני שום מקולפות חצויות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי ופלפל אדום חריף בטבעות,
למלא את המלפפונים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל צרור נירית הקמה 6 שיני שום מקולפות חצויות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי ופלפל אדום חריף בטבעות,
למלא את המשרה עד מעל עשבי התיבול לסגור עם המכסה,
להניח בשמש הביתית שבוע למקרר ובתאבון.
(נירית הקמה צמח בר משמש לתעשיית הכבושים בעל ריח וטעם משולב של שמיר ושומר)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments