המתכון הזה ממכר! קציצות בשר עסיסיות ורכות ברוטב פטריות משגע - אילנה לוי
הקציצות:
1 ק"ג בשר טחון
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
פטרוזיליה ובצל קצוצים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור ולבן גרוס (אני טוחנת גרגרי פלפל שחור ולבן ומערבבת אותם ביחד הפלפל הלבן מוסיף טעם מיוחד.)
2 כפות שמן.
לערבב הכל ביחד היטב. להכניס למקרר לרבע שעה.
ליצור קציצות שטוחות ולהניח על מגש.
בסיר רחב ושטוח לטגן רצועות מ- 3 בצלים גדולים עם רבע כוס שמן. לטגן עד שמקבלים צבע שחום יפה.
להזיז לצד את הבצל ולהכניס קציצות בשיכבה אחת ולהמשיך לטגן, להפוך לצד השני כשמקבלות צבע חום.
אם אין מקום בסיר, לאחר שהופכים את הנגלה הראשונה, מזיזים הצידה את הקציצות כי הן מתכווצות ומוסיפים את השאר וממשיכים לטגן על אש גבוהה.
להוסיף 2 סלסלות של פטריות טריות שטופות וחתוכות.
לתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ולבן גרוס, רבע כוס רוטב סויה, רבע כוס סילאן, 2 כפות דבש ו - 3/4 כוס מים. לאחר שרותח להנמיך להבה ולבשל חצי שעה.
בהצלחה - אילנה לוי
********
מוצר מומלץ💥💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Hozzászólások