הסלט טורקי ביתי - כרמית דהאן
בצל גדול קצוץ דק 4עגבניות קלופות קצוצות דק גמבה גדולה קצוצה דק 3 שיני שום קצוצות 2 קופסאות קטנות של רסק רבע כוס מים מעט כוסברה קצוצה מעט פטרוזליה קצוצה מחממים במחבת רחבה ארבע כפות שמן
מוסיפים את העגבניות הגמבה והשום ומבשלים חמש דקות על אש גבוהה מוסיפים את הבצל ומאדים יחד עוד חמש דקות מוסיפים רסק עגבניות רבע כוס מים מביאים לרתיחה מתבלים בכף סוכר כף גדושה כמון כף אריסה 2 כפות פפריקה מתוקה כפית מלח מיץ מחצי לימון מערבבים בודקים תיבול
מורידים מהאש מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים מצננים
Comentários