חומוס ביתי קל להכנה והטעם נדיר - כרמית דהאן
אני משתמשת בחומוס מקופסאות שימורים הכי נוח וזמין מכניסים את גרגירי החומוס עם הנוזלים לסיר מוסיפים חצי כפית סודה לשתיה ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות
מורידים מהאש ומעבירים למעבד מזון את הגרגירים ביחד עם הנוזלים מוסיפים חצי כוס טחינה גולמית מיץ מלימון אחד 3 כפות שמן זית כפית אבקת שום מעט מלח טוחנים לממרח חלק בודקים תיבול ומתקנים מסדרים בצלחת הגשה יוצקים מעט שמן מפזרים מעט כמון ופפריקה ומגישים עם פיתות חמות וחמוצים
לתוספת פטריות מטגנים בצל אחד בינוני מוסיפים סלסלת פטריות פרוסות לפרוסות דקות מטגנים עד להזהבה מפזרים במרכז צלחת החומוס
בתאבון *******
מוצר מומלץ❣️
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Comments