חזה הודו במרינדה וטימין אפוי בתנור מירי צדוק
נתח של חזה הודו לחתוך את הפרפר במרכז כך שיתקבלו 2 חתיכות
לחמם מחבת עם מעט שמן ולצרוב את נתחי ההודו משני צידיו, כמה דק' בודדות.
להעביר לתבנית המרופדת בניר אפיה,
בקערית להכין את המרינדה
1 כך דבש
1 כף חרדל דיזון
1 כף חרדל גרגירים
2 כפות רוטב סויה
1 כף צילי מתוק
1 כף צילי חריף
מלח לפי הטעם
מעט פלפל שחור גרוס
לערבב היטב את הרוטב, ולצקת על נתחי החזה הודו,
למרוח היטב היטב מכול צידיו להפוך ולמרוח גם בצד התחתון,
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות,
כל חצי שעה להפוך את הנתחים לצידם השני,
זמן אפיה כשעה וחצי
לבדוק האם ניתן לנעוץ סכין בקלות אז הנתח מוכן.
לפזר מלמעלה גיבעולי טימין.
בהצלחה ובתאבון 🌹🌹🌹
ความคิดเห็น