חזה עוף בתנור ותפוח אדמה מושחם - נועם זיגדון
לחזה עוף בתנור:
1 ק"ג חזה עוף פרוס דק
2 כפות גדושות קורנפלור
פיטרוזליה קצוצה דק
4-5 שיני שום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף תבלין שווארמה
כפית כמון
1/2 כוס שמן
לערבב את השמן עם התבלנים והקורנפלור להוסיף את השום והפיטרוזליה להוסיף את העוף לסדר את החזה עוף שכבות שכבות בתבנית לאפות ב-200° כ-40 דקות
להעביר לצלחת ולפרוס לרצועות דקות
תפוח אדמה מושחם
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בנוניות
1 בצל קצוץ דק
כוס מים
כורכום
מלח
פלפל שחור
מעט מרק עוף פרווה
מעט אבקת רק בצל- מומלץ
שמן
לטגן את הבצל בשמן עד לקבלת צבע שחום
להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן 5 דקות מכל הצדדים
להוסיף מים
לתבל
להביא לרתיחה
ולבשל על אש נמוכה עד להתרככות
בהצלחה נועם זיגדון
*********
Comments