חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד - נועם זיגדון
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
500 גרם פתיתים מקמח כוסמין / רגיל
1 בצל קצוץ דק
1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
5 שיני שום כתוש
פיטרוזליה קצוצה
1 כפית תבלין לשווארמה
½-3 כוסות מים רותחים (לפתיתים מקמח רגיל)
¼ כפית כורכום
½ כף פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה מלח
¼ כוס שמן
להזהיב את הבצל עם שמן
להוסיף את השום ולטגן דקה
להוסיף את התבלינים לערבב היטב ולטגן כ- 2 דקות נוספות
להוסיף את החזה עוף
לבשל כרבע שעה תוך כדי עירבוב
להוסיף את הגמבות והפיטרוזליה
לבשל כ-5 דקות
להוסיף את המים
להביא לרתיחה
להכניס את הפתיתים
לבשל בסיר פתוח ולהבה גבוהה 5 דקות
לערבב היטב
לכבות את הסיר ולהשאיר לספיגת נוזלים
לערבב שוב לאחר 10 דקות
הפתיתים מוכנים לאחר כ-20 דקות נוספות
באהבה נועם זיגדון 💖
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Kommentarer