חזרת אדומה מסורתית(חריין ביידיש)חריפה אש מבית סבתא לולה כשרה לפסח טבעונית ללא גלוטן,
לקחת שורשי חזרת במשקל 1 ק״ג(אחרי קילוף וניקוי 700 ג“ר),
לרסק על פומפייה דקה (זהירות מאדי החזרת חריף מאוד לאוורר את הבית-עולה למוח),
לרסק על פומפייה דקה 2 ק"ג סלק (אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי ומונע הרבה ליכלוך),
(אני ריסקתי במעבד מזון אדי החריפות פחות משפיעים)
לערבב בקערה את החזרת והסלק המרוסקים,
להוסיף 6 כפות סוכר כוס חומץ 6 כפות מיץ לימון כפית וחצי מלח הימלייה לערבב,
להכניס לצנצנות מעוקרות(לעקר עם כוס מים רותחים שהמים עוברים על כל הצנצנת),
נשמר במקרר חצי שנה ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין כמויות ביחס שווה)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comentarios