חזרת לבנה (חריין ביידיש) כשרה לפסח טבעוני,לרסק לפירורים 400 ג"ר שורש חזרת מקולף על פומפייה דקה מאוד עדיף במעבד מזון(זהירות צריך בית מאוורר האדים החריפים מהחזרת עולים למוח) להוסיף4\1 כוס מים 4 כפות סוכר 4\1 כוס חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית מלח לערבב לתת לנוח במקרר כמה שעות בכלי אטום ובתאבון יוצא מעדן חריף חריף(אזהרה מאדי החזרת)(הואסאבי היפני היא חזרת לבנה של שורש הואסאבי)כדאי להפוך לחזרת אדומה לרסק 1 ק"ג סלק מבושל ללא קליפה על פומפייה דקה להוסיף לערבב ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comentarios