(מתאים ל2 תבניות אינגלישקייק)
לבסיס: *200 גרם שוקולד מריר איכותי %60 או 80%. להניח בכל תבנית 100 גרם שוקולד להכניס לתנור כמה דקות עד שהשוקולד בתבנית נמס בערך 5 דקות, להוציא ולמרוח עם מברשת על כל התבנית.
לחטיף עצמו: כוס שיבולת שועל כוס קוקוס כוס אגוזים קצוצים רבע כוס שקדים טחונים רבע כוס חמוציות ללא סוכר 2 כפות טחינה גולמית 3 כפות דבש 1 ביצה L.
אופן ההכנה: לערבב הכל ולשטח בתבנית מעל השוקולד . להכניס לאפיה על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמתקבל צבע זהוב. ניתן להכניס להקפאה. יש לחתוך לאחר הקירור. בהצלחה
Komentar