חטיף שוקולד לבן ואגוזים - אמונה בוארון
המצרכים:
200 גרם שוקולד לבן, 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס, 1/2 כוס פיסטוק
טרי,1/2 כוס חמוציות, 1/2 כוס משמש חתוך לקוביות, 1 דף נייר אפיה
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד לקוביות ומעבירים לקערה שמתאימה למיקרוגל.
ממיסים בפולסים של 30 שניות פעמים שלוש.
כשהשוקולד נמס, מוספים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
שופכים הכול על נייר אפיה, מקפלים את הנייר לחצי בעזרת מערוך, ומרדדים בעדינות למלבן.
להכניס למקרר כ-1/2 שעה או עד שמתקשה.
מסירים את נייר אפיה בעדינות, חותכים לקוביות ומעבירים לכלי סגור.
לשמור בקירור.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Opmerkingen