חטיפי תירס בטעם משגע - נועם זיגדון
1 ק"ג תפוח אדמה מבושל
1 תירס בקופסא 400 גרם
50 גרם מרגרינה
בצל יבש מטוגן- לא חובה
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית כורכום
½ כף שטוחה מלח
שמן -לטיגון
לציפוי :
קמח
ביצה עם מעט מלח
פירורי לחם
למעוך את תפוחי האדמה כמו לפירה
להוסיף את המרגרינה
ולערבב היטב
להוסיף את התירס והבצל המטוגן
לתבל
לערבב היטב
להכניס לשקית זילוף
לחתוך במספרים את הקצה
לזלף על נייר אפיה פסים ארוכים
להכניס למקפיא לשעה
להוציא מהמקפיא לחתוך לחתיכות בגודל 8-10 ס"מ
לטבול כל חתיכה בקמח לאחר מכן בביצה ובסוף בפירורי הלחם
לטגן בשמן עמוק משני צדדים
אפשר לאפות בתנור
באהבה נועם זיגדון
*******
היי, את חטיפי התירס אפשר להכין ללא גלוטן?