top of page
Post: Blog2_Post

חיתוכיות בצק פריך וריבה בטעם של פעם - השף מיכה כלפא

חיתוכיות בצק פריך וריבה בטעם של פעם - השף מיכה כלפא


המתכון של דודה סימון

תבנית 24


מצרכים לעוגה:

300 גרם קמח רגיל

200 גרם קוביות חמאה. / מי שרוצה פרווה יכניס מחמאה

80 גרם אבקת סוכר.

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל טובה

גרדת תפוז או לימון.

1 כף מיץ תפוזים

מעט מלח


אופן ההכנה:


1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים יחד עד לקבלת גושים כמו פתיתים ואז עוצרים.


2. מכסים את הבצק ונותנים לו מנוחה של שעה במקרר


3. לאחר המנוחה לוקחים מעט מהבצק ושומרים בצד.


4. את שאר הבצק מרדדים לתוך תבנית מלבנית ומהדקים היטב.


5. מורחים את הריבה שבחרנו ומפוררים את שאריות הבצק ששמרנו בצד על הריבה .


6. מחממים תנור ל- 180 מעלות

7. אופים את העוגה כ- 20 - 30 דקות עד שהבצק מזהיב יפה .


8 מוצאים מהתנור וחייב לתת לעוגה צינון מלא בחדר לפני חיתוך.


בתיאבון

*******

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page