חיתוכיות דליפקאן - תמרה בר מוחא
*הקינוח הוא פרווה*
לתחתית:
250 גרם דליפקאן (אפשרי אם כל דגני בוקר שאוהבים).
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד אגוזי לוז.
לשכבה האמצעית:
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות חמאת בוטנים
1 כף דבש
2 כפות ממרח אגוזים.
50 גרם נטורינה.
לשכבה הסופית:
100 גרם שוקולד לבן פרווה
כף שמן
ו2 כפות ממרח אגוז לוז (צ'וקטה).
וניתן לפזר מעל ברס אגוזים
או פיסטוק גרוס
או כדורי קראנץ
*אופן ההכנה:*
לטחון במעבד מזון ולהעביר לקערה.
לחמם שוקולד מריר אם ממרח שוקולד עד להמסה לשפוך לערבב ולשטח בתבנית בינונית על נייר פרגמנט.
בונים את השכבה השניה שמים הכול בקערת זכוכית במיקרו ושופכים מעל ומזזים את התבנית מצד לצד עד לכיסוי מלא.
ולהכניס למקפיא לחצי שעה
ולחתוך לקוביות.
להמיס את כל המרכבים של השכבה העליונה ולזלף על כל ריבוע בעזרת שקית זילוף אם חור קטן.
וישירות לפזר מעל כל אחד קישוט לפני שמתיבש.
*בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא*🙏🏻❣️
*********
המלצה: ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את המחבת המושלמת להכנת 4 פנקייקים במקביל בקלות ובמהירות 👇🏽
Commentaires