top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תתמרה בר מוחא

חיתוכיות דליפקאן - תמרה בר מוחא

חיתוכיות דליפקאן - תמרה בר מוחא

*הקינוח הוא פרווה*


לתחתית:

250 גרם דליפקאן (אפשרי אם כל דגני בוקר שאוהבים).

100 גרם שוקולד מריר

200 גרם שוקולד אגוזי לוז.


לשכבה האמצעית:

200 גרם שוקולד מריר

4 כפות חמאת בוטנים

1 כף דבש

2 כפות ממרח אגוזים.

50 גרם נטורינה.


לשכבה הסופית:

100 גרם שוקולד לבן פרווה

כף שמן

ו2 כפות ממרח אגוז לוז (צ'וקטה).

וניתן לפזר מעל ברס אגוזים

או פיסטוק גרוס

או כדורי קראנץ


*אופן ההכנה:*

לטחון במעבד מזון ולהעביר לקערה.

לחמם שוקולד מריר אם ממרח שוקולד עד להמסה לשפוך לערבב ולשטח בתבנית בינונית על נייר פרגמנט.

בונים את השכבה השניה שמים הכול בקערת זכוכית במיקרו ושופכים מעל ומזזים את התבנית מצד לצד עד לכיסוי מלא.

ולהכניס למקפיא לחצי שעה

ולחתוך לקוביות.

להמיס את כל המרכבים של השכבה העליונה ולזלף על כל ריבוע בעזרת שקית זילוף אם חור קטן.

וישירות לפזר מעל כל אחד קישוט לפני שמתיבש.


*בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא*🙏🏻❣️


*********

המלצה: ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את המחבת המושלמת להכנת 4 פנקייקים במקביל בקלות ובמהירות 👇🏽








פוסטים אחרונים

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page