חיתוכיות פאי לימון קוקוס טעימות וקלות להכנה - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית בקוטר 20×30
לתחתית
250 גרם בסקוויטים (פטיבר)
150 גרם מחמאה רכה
½ כוס קוקוס
לטחון במעבד מזון
לשטח בתבנית עם נייר אפיה משומן ולהדק היטב
שכבה שניה
1 כוס סוכר
4 ביצים L
3/4 כוס מיץ לימון טרי
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
מערבבים או מקציפים היטב את כל החומרים לבלילה אחידה
יוצקים את הבלילה על הבסקוויטים
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 25 דקות
לאחר האפיה שהעוגה עדין חמה לפזר קוקוס/ שערות קוקוס
להכניס למקרר 3-4 שעות לפני ההגשה
באהבה נועם זיגדון
*******
Comments