חיתוכיות פריכות במילוי קפה - גולדי מטעמים
תקשיבו! טעים ונימוח בפה.
400 גרם חמאה רכה
700 גרם קמח (5 כוסות מדידה או חד פעמי חם)
5 חלמונים(את החלבונים שומרים למילוי)
2 אבקת אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
רבע כוס מים קרים
מילוי קפה
5 חלבונים
כוס וחצי סוכר
3 כפות נס קפה
כף קקאו
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק בוו גיטרה עד שמתגבש בצק
(להזהר מערבוב ייתר)
לחלק את הבצק ל-3 חלקים
לרדד כל עיגול בין 2 ניירות אפיה למרוח מעל את מילוי הקפה ולסגור שוב עם הבצק
מילוי קפה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
לנפות את הקקאו והנס קפה ולהוסיף לקצף החלבונים
לערבב עוד דקה לחלק ל-2 ולמרוח כל חלק מעל הבצק.
להניח את הבצק בין 2 ניירות אפיה ולרדד ריבוע שמתאים לגודל תבנית התנור.
להניח את הבצק עם נייר האפיה בתבנית התנור ולסדר מסביב את הבצק.
לרדד שוב את העיגול השני בין 2 ניירות אפיה להרים ביחד עם נייר האפיה להפוך ולהניח מעל הבצק בתבנית
לסדר את הבצק כך שיכסה את הבצק מלמטה.
להדק היטב אך בעדינות את הבצק שידבק לתחתית.
לקלף את נייר האפיה וכך לעשות עם העיגול השלישי.
*לאפות 35 דקות בחום 160 מעלות בטורבו. אצלי היה מוכן לאחר 30 ד'.
בתמונות מראה את השלבים מהסוף להתחלה.
בתיאבון❤️
*******
Comments