חיתוכיות שוקולד - עטרה ז׳ורנו
*מרכיבים:* 6 כוסות קמח. כוס שמן/ 300 גרם מרגרינה. 3/4 כוס מים. 2 חבילות סוכר וניל. 2 חבילות אבקת אפיה. 3 כפות אבקת סוכר. חבילת ממרח שוקולד-250 גרם.
*לאופן ההכנה:* 1. בקערת המיקסר בעזרת וו גיטרה יש לשים את כל מרכיבים מלבד הממרח השוקולד ולערבב היטב עד לקבלת בצק רך ונעים. 2. את הבצק יש לשים 1/2 שעה במקרר להתייצבות. 3. יש לחלק את הבצק ל-2 חלקים לשכבה העליונה ולשכבה התחתונה. 4. בעזרת מערוך יש לרדד את הבצק מבין 2 ניירות אפיה לבצק שטוח. 5. להניח את החלק התחתון על גבי תבנית ולמרוח בנדיבות ממרח השוקולד על כל שכבת הבצק. 6. יש לרדד באותו האופן את הבצק של החלק העליון ולהניח את הבצק מעל שכבת השוקולד. 7. בעזרת גלגלת של פיצה/סכין יש לחתוך את הבצק לריבועים בגודל בנוני. 8. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
Commentaires