חיתוכיות שוקולד פירורים הכי טעימות - שיר אמיר
אופן הכנת הבצק: 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפייה 1 ביצה M 1 כוס שמן 3 כפות סוכר
לערבב יחד בקערה או במיקסר
לשטח בתוך 3 תבניות (את ה-1/4 הנוסף להניח בצד)
לשוקולד: להכניס לסיר 200 גר' שוקולד מריר 1.5 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים 2 כפות קקאו
להמיס על להבה בינונית
אחרי שהכל נמס מכניסה פנימה 4 ביצים במהירות ומערבבת כדי שלא יתבשלו.
שופכת מעל הבצק ומעליו מפוררת את רבע הבצק שנשאר.
לחמם תנור ל-180° ולאפות בערך חצי שעה.
בתאבון
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
מה הכוונה 3 תבניות? איזה גודל ואז הרבע שנשאר מחלקים את הפירורים ל 3?