חיתוכיות שוקולד פירורים שנמסות בפה והטעם מטריף - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בנונית
מתכון של יעל פרץ ♥️
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס שמן/ 1 מרגרינה
1 ביצה
3 כפות סוכר
ללוש לבצק
3/4 מהבצק לשטח התבנית בינונית
לבשל על הגז
200 גר שוקולד מריר
1-1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קקאו
חצי כוס מים
כשמתקרר להוסיף
4 ביצים שלמות
לשפוך מעל הבצק
לפורר את הבצק שנשאר מעל
לאפות ב- 180 מעלות
כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב
בהצלחה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comments