top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

חלת בריוש רכה וטעימה - ליטל אשואל

חלת בריוש רכה וטעימה - ליטל אשואל


המצרכים:

500 גרם קמח לבן מנופה

1 כף שמרים יבשים

חצי כוס סוכר

3 ביצים גודל L

3/4 כוס מים

200 גרם חמאה רכה קוביות


אופן ההכנה:


בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות, מוסיפים ביצים ומים ולשים לאיחוד הבצק, ממשיכים ללוש 8 דק לא לקצר!

לאחר 8 דקות מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה ולשים עוד כחמש דק.

הבצק יצא רך מאד, ותוכלו להוציאו מקערת המיקסר מבלי שידבק לידיים. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות.


מכדררים כדורים, מסדרים בתבנית ומתפיחים חצי שעה עד שעה. מורחים חלמון, מפזרים סוכר גבישי ואופים ב180 מעלות למשך 20 דק'


********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page