חלת בריוש רכה וטעימה - ליטל אשואל
המצרכים:
500 גרם קמח לבן מנופה
1 כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
3 ביצים גודל L
3/4 כוס מים
200 גרם חמאה רכה קוביות
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות, מוסיפים ביצים ומים ולשים לאיחוד הבצק, ממשיכים ללוש 8 דק לא לקצר!
לאחר 8 דקות מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה ולשים עוד כחמש דק.
הבצק יצא רך מאד, ותוכלו להוציאו מקערת המיקסר מבלי שידבק לידיים. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
מכדררים כדורים, מסדרים בתבנית ומתפיחים חצי שעה עד שעה. מורחים חלמון, מפזרים סוכר גבישי ואופים ב180 מעלות למשך 20 דק'
********
Comments