top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

חמין / צ'ולנט - במטבח עם דיתוש

חמין / צ'ולנט - במטבח עם דיתוש


אין חמין לסופ"ש חורפי וגשום

הכי מתאים למזג אויר חורפי שכזה.


מצרכים:

1 ק"ג בשר אוסובוקו עם עצם חתוך לקוביות

בצל בינוני עם קליפה

6 שיני שום שלמות קלופות

כוס גריסי פנינה

8 תפוח"א בינוניים קלופים וחתוכים לשתיים או שלוש

כוס חומוס מושרה ללילה

כוס שעועית מושרית ללילה

מעט סילאן או דבש להזלפה

מלח, פלפל

פפריקה אדומה

מעט שום גבישי

מעט כמון

בהרט

מעט בהאר(פלפל אנגלי)

בצל שלם עם קליפה שטוף


הכנה:

שמנו את תחתית הסיר.

סדרו את קוביות הבשר. תבלו במלח ופלפל.


סדרו בין החתיכות ומעל את תפוחה"א.

תבלו בתבלינים.

פזרו את הגריסים, החומוס והשעועית ותבלו בתבלינים.

הזליפו מעט סילאן או דבש, שימו את הבצל כמו שהוא עם הקליפה.

הזליפו מעט שמן.


הוסיפו מים עד לגובה ס"מ מעל להכל.

שימו בתנור ללילה שלם בחום של 120 מעלות.


לאחרכ-10 שעות, בדקו תיבול והשלימו מלח או כל תבלין אחר.

ערבבו בזהירות ואפו עוד שעתיים- שלוש בחום של 150 מעלות.


בתאבון ♡

דיתוש

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page