חצ'פורי - כרמית דהאן
חצי קילו קמח כף שמרים יבשים או25 גרם שמרים טריים כף סוכר רבע כוס שמן כוס עד כוס וחצי מים כף מלח
שמים את הקמח בקערה מוסיפים את השמרים והסוכר מערבבים מתחילים עם המים מוסיפים בהדרגה מוסיפים את השמן והמלח ולשים לבצק רך ונוח מעבירים לקערה משומנת משמנים מעט את הבצק מכסים ומתפיחים
מחלקים את הבצק לכדורים יוצרים מכל כדור סירה ממלאים בגבינות קשות
אני מלאתי בגבינה צהובה ובולגרית שמים ביצה אחת
אופים בחום של 200 מעלות בין 30 ל 40 דקות
Comments