חצאי דלעות ערמונים ממולאים בתבשיל גריסי פנינה עם בצל מקורמל בניחוח תימין טבעוני:
לקחת כוס גריסי פנינה לשטוף להכניס לסיר עם 2 וחצי כוסות מים וכף
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי),
לבשל עד אידוי כל המים,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים שליש כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת תימין יבש חצי כוס מים,
לבשל על אש קטנה 6 דקות,
לקחת 3 דלעות ערמונים להוריד מהראש והזנב בחיתוך 2 מ״מ ליצירת בסיס,
לחתוך לחצי להוציא את הגרעינים,
למרוח במעט שמן זית,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה,
למלא עם הגריסים להחזיר לתנור ל10 דקות ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר - מולטיקוקר 24 ס"מ 4 ב-1 לבישול / טיגון / גריל / אידוי 👇
Comments