חצפורי במילוי גבינות - מירי צדוק מירא'ז
בצק
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 וחצי כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
ללוש את הבצק היטב להתפיח כשעה
לאחר מכן לחלק את הבצק ל 8 כדורים שווים, ושוב להתפיח כרבע שעה על משטח מקומח,
קערת הגבינות
1 קוטג
1 בולגרית מגורדת
כוס חד פעמי מלאה בגבינה צהובה מגורדת
1 גבינת מסקרפונה
1 ביצה
מלח, ופלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
לערבב הכול היטב
אחרי ההתפחה לרדד כול כדור לצורת עלה, במרכז למלות מהמיליח, לסגור את הבצק מלמעלה עד האמצע מלמטה לקפל עד האמצע את הצדדים להדק בצורת מקור
להפוך שקו התפר יהיה בתחתית התבנית.
עם סכין חדה ליצור חריץ לא עד הסוף בעדינות, ולפתוח, ליצור שוליים,למלות בעיסת הגבינות, למרוח את הבצק מסביב בביצה לפזר שומשום אפשר גם זעתר,את חלמון הביצה לשים במרכז הגבינות
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
בהצלחה 🌹🌹
تعليقات