top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

חריימה - אביגיל מייזליק


חריימה


דרגת קושי: קלה זמן בישול: 25 ד’ 6 מנות


6 מנות פילה דג לבן טרי (בורי, מושט, דניס, לברק, באס, מוסר וכו’) ללא עור ועצמות

שליש כוס שמן זית

4-5 כפות רסק עגבניות איכותי

3 כפות פפריקה מתוקה

10-12 שיני שום קלופות וחצויות

כף פלפל צ’ומה

פלפל חריף ירוק אחד

חצי חבילת כוסברה קצוצה

מלח


שמים בסוטג’ – סיר רחב לדגים – את השמן, הרסק, הפפריקה, השום, פלפל צ’ומה ומערבבים. מוסיפים כוס מים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 9-10 ד’. מסירים את המכסה, מוסיפים את הדג, מלח, פלפל חריף וכוסברה. מוסיפים עוד כוס עד כוס וחצי מים, רק עד שהרוטב יגיע לגובה הדג. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים למשך 20 ד’. משאירים את המכסה סגור לאחר שמכבים את האש ומשאירים עוד כ-10 ד’, ומגישים.

דג זה נשמר על הפלטה באופן מושלם.










158 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page