טארט שזיפים וקרם שקדים - ליטל אשואל
חומרים:
בצק פריך של שמרית
לקרם השקדים:
100 גרם חמאה קרה קוביות
חצי כוס סוכר
1 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
5-6 שזיפים פרוסים לפרוסות לא עבות ולא דקות.
אופן ההכנה:
מרפדים תבנית פאי מתפרקת בבצק הפריך.
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר היטב, הם אמורים להגיע למרקם קרמי, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד הטמעה, מוסיפים קורנפלור ושקדים טחונים וממשיכים לערבל עד שנוצר קרם חלק.
מעבירים את קרם השקדים לתבנית המרופדת בבצק הפריך ומורחים כך שתמלא את כולה.
מסדרים בצורת מניפה את השזיפים.
אופים ב180 מעלות למשך 35-40 דקות.
********
המלצה: ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽
Comments