טבעות בטטות צהובות אפויות בתנור בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 בטטות צהובות לקלף לחתוך לטבעות בעובי 3 ס״מ,
לבשל עד חצי רכות(אל דנטה)לסנן לצנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית,
לפזר מעל מעט מעט אבקת תימין אבקת קינמון ומעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן במרקם תפו״א ובמתיקות רבה מבטטה כתומה)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
留言