טבעות חציל (בתנור)עם גמבה על האש בניחוח סלרי ושום בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
להכין משרה בקערה:2 כוסות מים כוס חומץ 2 כפות סוכר כפית מלח הימלייה לערבב להמסת הסוכר והמלח,
לקחת 3 חצילים קלים(ללא גרעינים)קשים ומבריקים(טריים),
לקלף עם קולפן פסים(גוליאנים),
לחתוך לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מעט שמן משני הצדדים,
לפזר מעל מעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה(כ40 דקות),
לחתוך 6 גבעולי סלרי צעירים עם הגבעול לגודל 2 ס״מ לחתוך 2 שיני שום סולו ואו 6 שיני שום רגיל לטבעות דקות לחתוך לרצועות דקות באורך 3 ס״מ 2 גמבה על האש בתחמיץ(מצנצנת),
להניח בכלי שכבה טבעות חציל לפזר מעל מעט שום סלרי וגמבה,
לחזור בשכבות נוספות עד גמר החצילים,
למלא במשרה להכניס למקרר לפחות ל24 שעות לספיגת טעמים ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments