טבעות חציל תאילנדי אפויות בתנור בתחמיץ פיקנטי עם פלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים תאילנדים צרים(4 ס״מ)קשים מבריקים וקלים(טריים וללא גרעינים)
לקלף עם קולפן פסים(גוליאנים),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח משני הצדדים מעט מעט שמן לפזר מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה לקרר,
לקצוץ 6 שיני שום גדולות לטבעות קטנות לקצוץ 8 עלים צעירים של סלרי קצוצים דקדק לחתוך לקוביות קטנות 2 פלפל על האש בתחמיץ(מצנצנת),
להכין תחמיץ בקערה: להוסיף כוס חומץ כוס מים 4 כפות מיץ לימון כפית סוכר כפית מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס לערבב להמסת הסוכר והמלח,
לסדר ב2 קופסאות אכסון שכבה של טבעות להניח מעל מעל את הסלרי השום והפלפל לסדר בשכבות עד גמר הטבעות שאחרי כל שכבה שמים את התוספות,
מוסיפים את התחמיץ שיכסה את החצילים יומיים למקרר לספיגת טעמים ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments