טוץ‘ פשטידת תפוא רומנית משודרגת מבית סבתה אסתר צמחוני ללא גלוטן,
לקחת 1 וחצי ק״ג תפוא(עדיף אדומים)לרסק על פומפייה גסה עם הקליפה לסחוט מנוזלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף,
חצי כוס קמח חומוס,רבע כוס קמח תפוא,1 שקית אבקת אפייה,כפית מלח הימלייה,כפית פלפל שחור גרוס,וכף סוכר דמררה כף
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 4 ביצים,3 בצלים מקורמלים לערבב לתערובת אחידה,
להכניס לסיר גחנון קוטר 24 גובה 12 מצופה מבפנים עם נייר אפייה משומן להדק,
לשמן מעל עם 3 כפות שמן לכסות עם המכסה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו ל 30 דקות,
להוריד את המכסה להוריד את החום ל 200 ללא טורבו לאפות עד הזהבה יפה שעה עד שעה ורבע ובתאבון.
(ניתן לאפות בתבנית 26 עם נייר אפייה משומן 30 דקות על 220 מעלות טורבו עם כיסוי נייר כסף מהודק ושעה עד שעה ורבע על 200 מעלות ללא טורבו וללא הכיסוי)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments