טורט קצפת וריבת חלב שתרשים את האורחים - ליטל אשואל
מתכון:
5 ביצים בגודל L
1 כוס סוכר
רבע כוס שמן
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים כאשר את החלבונים שמים בקערת המיקסר עם וו הקצפה.
3. מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר למשך 7-8 דקות (לא לקצר), עד לקצף יציב מאד מאד!
4. מערבבים חלמונים עם שמן ויוצקים לתוך החלבונים בזרם דק תוך כדי הקצפה עד להטמעה.
5. בקערה מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת הביצים בבת אחת. מקפלים עם מרית בתנועות קיפול עדינות עד להטמעה בלבד ולא יותר מזה.
6. מרפדים תבנית אפייה עגולה מתפרקת בקוטר 24 בנייר אפייה ומשמנים היטב את תחתית התבנית ודפנותיה בספריי שמן.
7. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות.
8. מקררים היטב לפני ציפוי הקרם
לקרם:
1 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים לקצף יציב ומורחים על גבי העוגה את כל הכמות ברגע שהעוגה מתקררת.
לקישוט:
אני זילפתי את ריבת החלב בצורה שבתמונה, אתם יכולים לקשט איך שרק תרצו, תלוליות, עיגולים, ספירלות כל מה שתאהבו והכי חשוב שתהיה כמות נדיבה של ריבת חלב❤️
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments