*למילוי:*
חצי קילו בשר טחון.
2 בצלים.
חצי צרור פטרוזיליה.
100 גרם צנוברים.
2 כפות סילאן.
תבלינים: מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות וצילי גרוס.
*אופן ההכנה:*
יש לטגן את הבצלים להזהבה ולאחר מכן יש להוסיף את הבשר ולטגן למשך 10 דקות לאחר מכן להוסיף את הפטרוזליה והצנוברים.
יש להוסיף את התבלינים והסילאן,
לערבב היטב ולטגן לעוד מספר 5 דקות.
יש להתחיל לעבוד עם הטורטייה רק שהבשר קר, חשוב מאד!!
יש להכין קערה עם ביצה וקערה עם פרורי לחם ושומשום.
יש לשים 2 כפות במרכז הטורטייה ולקפל בצדדים ולגלגל לרוח קטן.
לטבול את הטורטייה עם ביצה ולאחר מכן לצפות את הטורטייה עם השומשום והפירורי לחם ולטגן היטב מכל הצדדים.
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את מכשיר הלחיצה המושלם להשטחת בצק 👇🏽
.
Comments