טירמיסו קלאסי בטעם חלומי - ליטל אשואל
עוגה נהדרת לשבת
מתאים ל-2 תבניות אינגליש
2 חבילות עוגיות בישקוטים
1 כף קפה מגורען + 1 כפית סוכר מעורבבים בכוס מים רותחים ולאחר מכן מצננים היטב.
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 קופסת גבינת מסקרפונה 200 גרם
1 קופסה גבינה לבנה 5%
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
מקציפים יחד בקערת המיקסר עם וו הקצפה לקרם יציב.
טובלים בישקוטים בתערובת הקפה ומסדרים בתבנית אינגליש, מורחים מתערובת הקרם, מסדרים בישקוטים טבולים בקפה וקרם, בישקוטים קרם ומעל מפדרים בקקאו.
אותה פעולה לשתי תבניות אינגליש.
מקררים 12 שעות לפחות לריכוך והתייצבות העוגה.
אהבתם? תלחצו על ה-❤ בסוף המתכון
***********
Comments