טעים ברמות תפוחי אדמה במחבת שכבשו את הרשת - אמונה בוארון
תפוחי אדמה טעימים בכל צורה: בישול, טיגון, אפייה, צריבה וכו..
זו תוספת מצויינת לכל ארוחה, או ארוחה קלילה צמחונית או פרווה בתוספת סלט ירקות.
למתכון
המצרכים:
10 תפוחי אדמה קטנטנים עם הקליפה שטופים טוב
1 ליטר מים
1 כף שטוחה מלח
1 כף שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית זעתר
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
לבשל את התפוחי אדמה במי מלח בערך 20 דקות להשגיח שלא יתרככו מידי.
לסנן ולקרר טוב.
לערבב את השמן והתבלינים.
להניח את התפוחי אדמה בקערה ולצקת את השמן המתובל.
לערבב טוב ולהניח בצד בערך 20 דקות שהתפוחי אדמה יספגו את השמן.
לחמם מחבת עם מעט שמן לטגן את התפוחי אדמה ובעזרת כף הלוך ושוב במחבת עד לקבלת השחמה רצויה.
בהצלחה
*******
מוצר מומלץ 💥💥
מארז 2 סירי סוטאז' 28+20 מבית רוסו, איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים. במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comments