טעים וחגיגי תבשיל קינואה ורימונים צמחוני - צביה אורן
סלט שלא מוותרת עליו.
כוס וחצי קינואה מושרית במים,
לאחר מכן לשטוף ולסנן ולבשל
כוס וחצי קינואה
2 כפות שמן
1/4 כפית כורכום
3 כוסות מים
כפית וחצי מלח
פלפל שחור 1/4 כפית
1 כף בצל אפוי לערבב ולבשל כמו אורז.
עד שהכל מתאדה.
להמתין 10 דקות להעביר לקערת סלט גדולה
כאשר הקינואה התקררה.
מכינים
פטרוזיליה קצוצה( חופן)
כוסברה קצוצה,( חופן)
גבעולי כרפס חתוכה דק( חופן)
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1 בצל סגול חתוך קוביות קטנות
1 רימון ( הגרגרים)
כל הירוקים מערבבים ומוסיפים לקערת הסלט
להוסיף 2 כפות שמן זית
1/2 לימון סחוט
מתקנים תיבול מלח פלפל
מקשטים בגרגרי רימון ויש לנו תבשיל טעים לחג.
**********
Комментарии