top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

טריקולד בצנצנת קוטר 16 - מירב מלכה

להקציף: 200 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.

להמיס : 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד חלב. לאחד בין התערובות. להוסיף 3 כפות ממרח פסק זמן ולשפוך לתבנית . להקפיא שעה לפחות לפני השכבה השניה.


לשכבה הבהירה :

להקציף: 200 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.

להמיס : 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן. לאחד בין התערובות. להוסיף 3 כפות גבינת שמנת ולשפוך מעל השכבה הכהה. להכניס להקפאה לשעה נוספת.


לציפוי: להמיס 100 גרם שוקולד מריר 50 מ"ל שמנת מתוקה לשפוך ולהכניס שוב להקפאה עד שהגנאש יציב.


בהצלחה











3 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page