להקציף: 200 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
להמיס : 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד חלב. לאחד בין התערובות. להוסיף 3 כפות ממרח פסק זמן ולשפוך לתבנית . להקפיא שעה לפחות לפני השכבה השניה.
לשכבה הבהירה :
להקציף: 200 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
להמיס : 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן. לאחד בין התערובות. להוסיף 3 כפות גבינת שמנת ולשפוך מעל השכבה הכהה. להכניס להקפאה לשעה נוספת.
לציפוי: להמיס 100 גרם שוקולד מריר 50 מ"ל שמנת מתוקה לשפוך ולהכניס שוב להקפאה עד שהגנאש יציב.
בהצלחה
Comments