top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

כבד עוף בטריאקי בקרעיות עלי סיגר - השף מיכה כלפה

כבד עוף בטריאקי בקרעיות עלי סיגר - השף מיכה כלפה


קעריות עלי סיגר עם כבדי עוף בטריאקי

אפשר גם לאפות את הקעריות בתוך תבנית של מאפינס.


אופן הכנת הקעריות :

1. מחממים שמן עמוק בסיר לא רחב מידי

2 מניחים את העלה בשמן ועליו את המצקת כדי ליצור גומה ואת הצורה.

3. כשהעלה זהוב יפה, מוצאים ומניחים על נייר סופג.

כבד עוף עם פטריות ברוטב טריאקי


מצרכים למנה:

1קילו כבדי עוף עדיף טרי

2 חבילות פטריות

6 שיני שום קצוצות

2 בצלים גדולים חתוכים גס

2 גמבה אדומה חתוכה גס

6 כפות רוטב טריאקי

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה המנה :


1. מטעמי כשרות צולים קודם את הכבדים.


2. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה.


3. מספים את הגמבה והשום ואחרי טיגון של 3 דקות מוספים את הכבד והפטריות


4. מוספים את הרוטב ומצמצמים על הגז עוד 5 דקות.


5 הכבד מוכן להגשה.


הרכבת המנה:

מניחים את קערת העלה על צלחת ומוזגים לתוך קערת העלה מעט מהכבד ומגישים



*********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page