כבד קצוץ לראש השנה פסח ושאר ימות השנה:
לטגן עד הזהבה פלוס (קירמול)5 בצלים קצוצים דק,
להוסיף לבצל 600 ג"ר כבדים (צלויים על אש),
לטגן בבצל על אש נמוכה עד עשייה (לא ליבש את הכבדים),
לקרר במקרר לפחות 3 שעות,
לרסק במעבד מזון בפולסים עם כף פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם 5 ביצים קשות קרות עד קבלת מרקם חלק,
להכניס למקרר לספיגת טעמים לפחות לשעתיים ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments