כדורי פלאפל טעימים - כרמית דהאן
חצי קילו גרגירי חומוס (מהזן הקטן) מושרים למשך לילה במים בצל בינוני 4 שיני שום צרור כוסברה (עלים ללא גבעולים) צרור פטרוזיליה (עלים ללא גבעולים) 3 פרוסות לחם שהושרו במים מלח פפריקה מתוקה כמון כוסברה יבשה טחונה כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה כפית שטוחה אבקת אפיה
במעבד מזון טוחנים את החומוס טחינה דקה ללא גושים מעבירים לקערה
טוחנים בנפרד את הירק הבצל והשום ומוסיפים לתערובת החומוס מערבבים היטב סוחטים את פרוסות הלחם היטב מהמים מפוררים לתוך התערובת מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב שמים במקרר למספר שעות את התערובת על מנת שיתמזגו הטעמים
מחממים שמן בסיר עמוק מכדררים עם הידיים כדורים יפים ומטגנים בשמן.
להגיש עם פיתות סלטים טחינה וצ'יפס.
ב ה צ ל ח ה
Comentarios