כדורי שניצל טעימים וקלים - השף מיכה כלפה
אפשר להוסיף לציפוי שומשום
בפסח אפשר עם קמח מצה
מצרכים:
חצי קילו בשר עוף / הודו טחון
1 ביצה
חצי כפית חרדל דיז'ון
2 כפות קמח או קמח מצה לתערובת בשר העוף
מלח ופלפל
מעט טימין יבש או טרי.
1 שקית אבקת אפיה
לציפוי הכדורים: בלילת ביצים, קמח, פרורי לחם. ומי שאוהב גם שומשום.
אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את כל החומרים ולערבב טוב עד לתערובת אחידה.
2. לתת לתערובת לנוח במקרר שעה אחת.
3. ליצור כדורים מהתערובת ולגלגל בקמח ואחר כך בביצה ואז בפרורי לחם ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה מלאה ויפה.
4. להניח את כדורי השניצל על נייר סופג וזה מוכן.
*** אפשר להוסיף 1 כף שומשום לפרורי לחם למי שאוהב.
בתאבון
*********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Commentaires