כוסמת קלוייה פיקנטית עם פתיתים אפונה ובצל מקורמל בשני צבעים טבעוני:
לבשל חצי חבילת(200 גרם)פתיתים עגולים לסנן,
לחלוט 6 דקות 200 גרם אפונה קפואה במים רותחים,
לטגן בסוטאז כוס כוסמת קלוייה עם כף שמן 3 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 בצלים לבנים מקורמלים 2 בצלים סגולים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הפתיתים והאפונה לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments