כנאפה אפויה - אמונה בוארון
- אמונה בוארון
- 22 בדצמ׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
כנאפה אפויה - אמונה בוארון
המצרכים:
400 גרם אטריות קדאיף
150 גרם חמאה מומסת
500 גרם גבינת טוב טעם או כנען
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כפית מי ורדים
250 גרם גבינת סימפוניה טבעית
1/2 כוס פיסטוקים טריים וקצוצים
לסירופ:
2 כוסות מים
1 וחצי כוס סוכר
כפית מי ורדים
לבשל 1/4 שעה
אופן ההכנה:
בקערה לערבב את האטריות עם החמאה
לחלק ל-2
חצי אחד להניח
על תבנית פיירקס עגולה ולהדק בקלות
לערבב את הג. בינות עם מי
ורדים וסוכר וניל
לפזר את הגבינות בצורה אחידה מעל האטריות
לפזר את שאר האטריות
על הגבינה בצורה אחידה
לאפות בחום 180 בערך 35 דקות או עד שמזהיב
לפזר את הפיסטוקים על הכנאפה לצקת את הסירופ על הכנאפה המוכנה
להניח על כלי הגשה לשמור בקירור עד להגשה

Comentarios