top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תדקלה אלהרר

כנאפה בשר - דקלה אלהרר

כנאפה בשר - דקלה אלהרר


כמות המצרכים מתאימה לתבנית בגודל 22


250 גרם בשר טחון

שערות קדאיף מוכנות ( אפשר של שמרית)

1 בצל קצוץ

1 גמבה קצוצה

3 כפות גרגירי תירס

חופן פטרוזיליה קצוצה

לתיבול : 3 כפות סויה, 2 כפות סילאן, מעט מלח


אופן ההכנה:

לטגן במחבת בצל עד הזהבה, להוסיף גמבה קצוצה ולערבב, לאחר 5 דק להוסיף תירס ולערבב.

להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שמשנה את צבעו לאפור, להוסיף תיבול ולערבב 5 דק נוספות.

לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.

לאחר שמתקרר, לשמן את התבנית ולשים שכבה אחידה של שערות הקדאיף - יש לחתוך אותם מעט עם היד כדי שלא יישארו כגוש.

לשמן את השערות בשמן זית, ליצוק מעל את הבשר ומעליו שכבה נוספת של שיערות קדאיף משומנות בשמן זית.

להכניס לתנור שחומם מראש על 200 טורבו למשך 25 דקות.

כשמוכן אפשר לפזר בצל ירוק חתוך וטחינה


בתיאבון













620 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page