top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

כנאפה - נועם זיגדון


*כנאפה*


מתאים לתבנית 28

או חד פעמית בנונית

כוס מדידה חד פעמית חמה


250 חבילה איטריות קדאיף קצוצות

100 גרם חמאה מומסת

250 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם מוצרלה


חמאה רכה - לשימון התבנית

100 גרם פיסטוקים קצוצים - לקישוט


*סירופ*


2 כוסות סוכר

1 כוס מים

2 כפות מיץ לימון

3-4 טיפות מי ורדים

להכניס לסיר קטן ולבשל על אש גבוהה 5 דקות


לשמן את התבנית בחמאה

לערבב היטב את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת

לפזר חצי מכמות השערות בתחתית להדק היטב

למרוח את הגבינה בצורה אחידה על שערות הקדאיף להשאיר 1 ס"מ בקצוות לפזר מוצרלה

לכסות את הגבינה בשארית השערות ולהדק היטב

לאפות ב-200° כ 25-30 דקות עד שהן מזהיבות

להוציא את הכנאפה מהתנור

לשפוך מעל את הסירופ

לפזר פיסטוקים גרוסים


בהצלחה נועם זיגדון














243 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page