מצרכים 1 קג כנפיים נקייות וחתוכות רוטב צ'ילי מתוק שמן שומשום רוטב סויה בצל ירוק שומשום לבן ושומשום שחור
למרינדה רוטב סויה סוכר חום
איך מכינים בקערה מערבבים את הכנפיים עם 50 מ"ל רוטב סויה 3 כפות סוכר חום ומכניסים לתנור שחומם מראש עם טמפרטורה של 200 מעלות למשך 20 דקות. בינתיים מחממים מחבת ושמים 100 מל רוטב צ'ילי מתוק (אפשר להוסיף 2 כפות רוטב סריראצ'ה לאוהבי החריף) 2 כפות שמן שומשום כשהכנפיים מוכנות מוסיפים אותן לרוטב מקפיצים מעט ומסדרים בצלחת עמוקה ומפזרים מעט בצל ירוק קצוץ ומהשומשומים לקישוט
Comments