כרוב ממולא באורז ובשר - אמונה בוארון
המצרכים:
1 ראש כרוב גדול
2 כוסות אורז מושרה לשעה
250 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
50 גרם צנוברים
3 שיני שום קצוצים דק
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/4 כפית קינמון
לרוטב:
2 כוסות מים חמים
100 גרם רסק עגבניות
1/4 כוס שמן
1 כפית סוכר
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
מכניסים את הכרוב להקפאה ללילה מפשירים הפשרה מוחלטת העלים
משתחררים בקלות מערבבים את האורז הבשר ואת כול התבלינים על
כל עלי כרוב שמים כף גדושה מהאורז מגלגלים מסדרים בסיר שטוח
כשפתח הכרוב כלפי מטה מערבבים את מצרכי הרוטב ויוצקים מסביב
לכרוב מכסים את הסיר מביאים לידי רתיחה 2 דקות מנמיכים את להבה
ומבשלים כ-1/2 שעה או עד שהאורז מוכן.
בהצלחה
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments